Sallent es posa en marxa per Sant Joan

218

Sallent ja es posa en marxa per Sant Joan, i és que tan els forns de pa, les casetes per vendre petards i diferents entitats del poble ja s’estan organitzant per la festa. Per la seva banda el forn de pa de Cabrianes del carrer Secretari Bonet ens expliquen com viuen ells el Sant Joan tot i ser un dels forns de pa més petits del poble. Pepi, dependenta del forn en ho explica.  

Per altra banda, el forn de pa de Cabrianes del carrer Àngel Guimerà, també ha fet les seves previsions i ho tenen tot preparat per tal de dur a terme aquesta jornada amb total tranquil·litat. Rosa López, encarregada del forn, ens explica com serà per a ells la revetlla.

Pel que fa el forn de pa Cal Moliner també ho tenen tot lligat per tal de acontentar a tots els sallentins, tot i que creuen que cada any és diferent ja que “primer de tot la gent compara preus i després decideix on vol anar a comprar la coca”. Nuri Fernández dependenta de Cal Moliner ens explica com serà la jornada.

Finalment Ca l’Ansona ja a dia d’avui comencen a tallar les coques perquè sinó el temps se’ls hi tira a sobre, i per la seva banda faran coques de, fruita, crema, full de llardons… I creuen que l’any passat és un bon referent i també serà positiu. En relació a la caseta de venta de petards, asseguren que “cada any és diferent”, i la venta de petards és molt diferent any rere any. Ens ho explica Maria-Àngels Monrós, dependenta de la caseta.

Deixant de banda els comerços, l’Ajuntament de Sallent i Poble Nou organitzen “La revetlla de Sant Joan 2016”. A les onze de la nit al Passeig Guillem Viñas del Poble Nou. L’entrada és lliure per a tothom i haurà ball amb Andre’s Duet. Anna Fernández regidora de Cultura i festes ens ho explica.

Finalment, l’Ateneu Popular Rocaus i el FAES organitzen a partir de les sis de la tarda a la pista coberta de Sallent la Revetlla de Sant Joan, ple d’activitats. Es començarà a les sis de la tarda amb “Taller de Circ” i s’acabarà a les dotze del vespre el concert de “Morena Tradipatxanga més PD Naldu.

13428409_1101661083227190_5626337178979287328_n

Aquí us deixem el rètol informatiu.

Fotografia: Carles Estrada