Sallent posa fi al sorroll i l’incivisme

183

L’Ajuntament i la Policia Local de Sallent s’uneixen per a crear una campanya de sensibilització a la ciutadania amb la finalitat de reduir el soroll nocturn. Això serà un punt a favor pel dret al descans i millorarà la convivència entre sallentins. Amb el bon clima, hi ha més ambient al carrer, el que causa soroll que pot arribar a molestar els que descansen.

El sotsinspectos en cap de la Policia Local, Jaume Salinas, explica que els requeriments es disparen durant els mesos d’estiu, i que la majoria són per problemàtiques de contaminació acústica.

Per aquest motiu, la Policia vetllarà per que es compleixi l’horari de tancament, el compliment de la normativa de terrasses i els bars. Per aquest motiu, es crida a l’ajuda dels titulars d’aquests locals per a mantenir cura de les noves mesures i tractin d’evitar molèsties innecessàries a tercers. Per aquest motiu, l’Ajuntament alerta que “no es deixarà de costat qualsevol conducta, usuari o vehicle que pugui estar superant els sorolls establerts a l’ordenança de circulació”.