Sallent posa en marxa el nou sistema de recollida de residus

85

Aquesta setmana s’ha posat en marxa el nou sistema de recollida de residus a Sallent. Des del passat 21 de març s’han instal·lat els contenidors a noves ubicacions del poble i ja es poden obrir amb les targetes electròniques. 

Dimecres al matí l’alcalde Oriol Ribalta, el regidor de Medi Ambient Miquel Estruch, el gerent del Consorci del Bages, Ricard Jorba i tècnics van visitar les noves àrees tancades per comprovar-ne el funcionament. També els contenidors oberts que ja estan instal·lats a diferents punts del poble.

També van visitar la ubicació de la deixalleria mòbil, que serà a la Plaça Catalunya cada dos diumenges a partir del 3 d’abril. Aquelles persones que no hagin recollit el kit de material poden fer-ho a partir del 24 de març a l’Oficina d’Informació Temporal a l’edifici El Salt.

El nou model és mixt amb el porta a porta pels grans productors i un sistema de contenidors intel·ligents per la resta de la població. Els sallentins i sallentines rebran un kit de material que consistirà en un cubell reixat per a la fracció orgànica, bosses compostables, magnètic per la nevera i dues targetes electròniques per obrir els contenidors.