Sallent posa en marxa el nou sistema de neteja viària

79

L’Ajuntament de Sallent ha posat en marxa el nou sistema de neteja viària aquesta setmana. L’empresa familiar de Puig-ReigTransvinyots és l’encarregada de dur a terme el servei. Des de fa temps, el poble venia reclamant un servei de neteja que cobrís totes les seves necessitats i, sobretot, per cobrir aquells punts més bruts que fa anys que no es poden netejar del tot.

És un model sostenible i que s’ha instal·lat en paral·lel al nou sistema de recollida de residus. L’Ajuntament creu que tant la neteja com la recollida de brossa sostenible impulsaran al poble per tenir un entorn més cuidat. Oriol Ribalta, alcalde de Sallent, valora positivament el nou sistema.

El nou sistema de neteja farà front a un mal que l’Ajuntament persegueix des de fa molts anys: l’incivisme. Des de fa temps, els carrers i especialment les ubicacions públiques com els parcs estan contínuament assetjats per la brossa.

Amb aquest nou model de neteja s’espera major eficàcia en la cura dels carrers amb més equipament i major personal aportat per l’empresa Transvinyots. Una empresa que té una dilatada experiència en neteja viària a pobles com Puig-reig, Navàs i des d’ara Sallent.