Sallent portarà a ple diferents mesures per pal·liar els afectes del coronavirus

136

Impulsar ajuts econòmics per a l’adquisició de llibres de text, activitats extraescolars, de transport escoltar pel curs 2020-2021, posar sobre la taula diferents tràmits relacionats amb la crisi del coronavirus i declarar Sallent municipi feminista, són alguns del punt de l’ordre del dia del ple que es celebrarà demà a Sallent.

Igual que l’últim plenari celebrat fa un mes, es realitzarà de manera telemàtica i es podrà seguir via streaming per YouTube i també per ràdio Sallent.

Amb tot, Sallent també portarà a plenari poder-se adherir al “decàleg per a la recuperació socioeconòmica dels Municipis de Catalunya” elaborat per l’Associació Catalana de Municipis (ACM) i per la Federació de Municipis de Catalunya (FMC). Aquest decàleg incorpora 55 mesures que tenen com a objectiu reactivar socialment i econòmicament els municipis després de la crisi ocasionada per la pandèmia del Covid-19.

Una altra de les mocions que està present dins de l’ordre del dia és la moció per clarificar les presumptes irregularitats comeses per la Monarquia Espanyola. El ple es celebrarà demà a les 6 de la tarda (18:00h).