Sallent porta a debat avui els presupostos i el govern assegura que són ‘prudents’

152

Avui a Sallent es posen a debat els pressupostos del 2020 en un ple extraordinari.  L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, assegura que són uns pressupostos ‘prudents’.

En el ple extraordinari que es celebrarà avui a l’Ajuntament de Sallent tindrà un únic punt i serà el de pressupostos. Enguany la previsió inicial del pressupost de l’any 2020 és de 9.474.870,18 euros, que representa una disminució del 9,47% respecte el pressupost de l’any 2019.

Pelque fa a Fem Poble ja va advertir a través d’un acte en què es gastarien els diners l’Ajuntament de Sallent i en què ho haguessin fet ells. Van deixar clar que la candidatura va presentar, en un acte obert, un gruix de 150.000 euros amb els quals que es podrien destinar a polítiques transformadores. Cabra, a més, deixa clar que el pressupost d’aquest any és un pressupost de mínims que segueix la línia del 2019 però una mica més reajustat i que no es destinen diners al habitatge.

Pel que fa Junts per Sallent Cabrianes i Cornet va fer una nota de premsa on explicaven 10 propostes que es podien incloure dins del pressupost. La oposició assegura que l’habitatge social, la millora i construcció de nous equipaments com la residència, i el desenvolupament industrial, han de ser els principals eixos en què se centren les propostes que van desenvolupar.