Sallent passarà de tenir un ple al mes a tenir-ne un cada dos mesos

125

Aquesta és una de les noves modificacions que el nou equip de govern d’Esquerra Republicana ha plantejat. D’aquesta manera, segons el mateix equip de govern, els plens tindran més contingut i es podran gestionar millor. Des de Junts per Sallent Cabrianes i Cornet ho veuen una bona proposta, ja que des de fa temps ho volien implantar. Per altra banda, però, Fem Poble ha titllat al nou equip de govern d’antidemocràtic.

El canvi ve donat perquè abans entre ple i ple només hi havia 8 dies de preparació i això feia que molts plens estiguessin buits de contingut. Des de l’oposició moltes vegades s’havia criticat el fet que hi hagués plenaris sense contingut, i ara, l’alcalde de Sallent Oriol Ribalta assegura que es canvien per un motiu d’eficiència. D’aquesta manera, però, assegura que no es deixarà de parlar de tot amb la oposició.

Per la seva banda, el cap de l’oposició de Junts per Sallent Cabrianes i Cornet, David Saldoni explica que aquest canvi ja el va voler fer el seu equip de govern quan governaven. El canvi no el van fer, però, perquè se’ls va titllar d’antidemocràtics.

Finalment des de Fem Poble critiquen durament el fet de fer-los cada dos mesos perquè creuen que això farà que moltes propostes es resolguin als despatxos i no durant els plens.

El ple de Juliol serà el dimecres dia 24 i no serà fins a finals de setembre que hi haurà el següent.