Sallent participa de nou en la campanya “Barris antics, molt per descobrir, molt per oferir”, juntament amb 36 municipis catalans que també desenvolupen el Pla de Barris al seu nucli antic.

Aquest projecte, impulsat des de la Regidoria de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent i amb el suport de la Unió de Botiguers i Comerciants de Sallent, té per objectiu dinamitzar i desenvolupar el comerç de proximitat del nucli antic del municipi en el marc d’accions municipals.

Aquesta iniciativa consisteix en què les persones que comprin als establiments adherits a la campanya, podran emplenar una butlleta amb les seves dades personals que es dipositarà en urna que hi haurà al mateix establiment i entraran en un sorteig de diversos premis com experiències gastronòmiques, visites guiades, espectacles i productes típics de cada un dels pobles adherits a la campanya. En total hi ha 37 premis a repartir, inclòs el de Sallent. Al municipi ja són un centenar els comerços que hi participen.

La campanya s’allargarà fins al dia 30 de juny  i el sorteig es realitzarà el dijous 5 de Juliol al programa “La Cantera” de Ràdio Sallent de 17h a 18h i amb la col·laboració dels assistents del Centre Ocupacional d’AMPANS de Sallent.

El dimecres 11 de Juliol es convocaran tots els guanyadors a la Sala de Plens de l’Ajuntament per l’entrega de premis. Acte obert a tothom.

Es poden consultar detalladament els 36 premis de la resta de municipis i el premi de Sallent a l’aparador del local que s’ha creat per l’ocasió, situat al carrer del Cós número 44.