[Sallent]: Oriol Ribalta: “Un alcalde té l’obligació d’estar al carrer, amb les persones i per les persones”

155

Oriol Ribalta, el candidat d’Esquerra Republicana de Sallent per les eleccions del maig del 2019, va presentar-se amb un discurs on la paraula carrer no va faltar.

L’acte es va realitzar el divendres a la Sala Joan Vilà i Valentí de Sallent a les vuit del vespre on hi van assistir més d’un centenar de persones. La presentació, conduïda per Neus Solà, va comptar amb la presència del diputat del Parlament de Catalunya Marc Sanglas, i de la senadora Mirella Cortés. Pel que fa a el candidat, Oriol Ribalta, dins del seu discurs va destacar que “ser el futur alcalde de Sallent és un gran repte que porta molta responsabilitat.” Ribalta que va destacar ser l’alcalde pedani de Cabrianes l’ha ajudat a saber com funciona l’Ajuntament de Sallent i és per aquest motiu que valora doblement el càrrec.

L’alcaldable per Esquerra Republicana de Sallent va destacar que “un alcalde té l’obligació d’estar al carrer, amb les persones i per les persones”, un gest que “mai es pot oblidar”. Finalment, dins del seu discurs, va destacar que l’Ajuntament de Sallent “ha de tenir parets de vidre […] i no prometre coses impossibles com obres que mai es poden realitzar”.

Mirella Cortés, per la seva banda, va donar pas al candidat fent referència als anys que Esquerra havia estat al govern i recordant el dia que va conèixer l’actual candidat a l’alcaldia. Abans però va ser Marc Sanglas qui va inaugurar l’acte amb un discurs encarat a llibertat dels presos polítics i encoratjant a Ribalta a crear un ajuntament on “es contrastin i es creïn sempre noves idees dins del partit”.