Sallent organitzarà casals d’estiu i les colònies esportives

169

Les inscripcions ja estan obertes i seran fins al 12 de juny amb les places limitades. Per tots aquells pares que vulguin més informació sobre com es realitzaran els casals d’estiu hi haurà una reunió informativa aquest dimecres 3 de juny a les set de la tarda (19:00h) a la pista coberta que està ubicada al costat del pavelló. 

Durant els casals es realitzaran activitats esportives, activitats a l’aire lliure, caminades, curses d’orientació, esports d’aventura, jocs i altres activitats lúdiques esportives. 

Segons la regidora d’educació Sílvia Tardà, assegura que “hi haurà totes les normes de seguretat completament seguides i a més hi haurà monitors que només es dedicaran a vetllar perquè es compleixin”. Ara falta saber els espais que s’utilitzaran, segons Tardà anirà en funció de quants infants s’apuntin.

L’empresa que es fa càrrec del casal i de la contractació dels monitors, que seran tots de Sallent, serà Pere Tarrés, segons la regidora “és una de les millors empreses en aquest sentit i coneix bé i al detall les normes sanitàries”.

Els casals esportius es realitzaran del 29 de juny al 24 de juliol per a nens i nenes de 3r de primària a 2n d’ESO. De dilluns a divendres de 9:30 a 13:30 i el preu és de 45 € per a cada setmana amb un 10% de descompte famílies nombroses i monoparentals i 20% de descompte 3 germans inscrits. Pel que fa als casals d’estiu seran per a infants de P-3 a 6è de primària del 29 de juny al 10 de setembre i a Cabrianes del 29 de juny al 31 de juliol i el preu és de 40€ per setmana.