Aquest dijous 23 de setembre tindrà lloc una nova trobada per difondre el projecte d’habitatge cooperatiu i conèixer les persones interessades. Serà a les 18.30h a la Plaça de la Pau. Estava inicialment prevista pel dia 16, però degut a les condicions metereològiques es va haver d’anul·lar.

Aquest projecte és impulsat per la cooperativa La Dinamo, l’Ateneu de Cooperatiu Catalunya Central i l’Ajuntament de Sallent, que farà la cessió de l’edifici a la cooperativa.

S’aprofitarà l’ocasió per parlar de la història de l’edifici, del seu present i del seu futur, i que serà a càrrec de Teresa Padullés, de l‘Arxiu Municipal. És per això que hi haurà una mostra amb imatges antigues de l’edifici i també de la proposta que fa la cooperativa encarregada de dur a terme el projecte, La Dinamo.

També parlarà el tècnic en economia social i cooperativa de l’Ateneu Cooperatiu de la Catalunya Central, Nil Saladich, i la coordinadora de projecte de La Dinamo, Glòria Rubio. Tancarà l’acte una de les dones del grup motriu de l’habitatge.