Dins de les activitats del pla Activa’t organitzat per l’Ajuntament de Sallent aquest dimecres dia 7 de novembre ha presentat una activitat que dóna idees per crear un aparador.

De les 3 del migdia fins a les 5 de la tarda hi haurà el “Curs d’aparadors Nadalencs Idees i tècniques” al viver d’empresa. Amb Victoria Sancho com a professora, tots aquells botiguers i no botiguers que s’hi vulguin apuntar podran fer-ho. L’objectiu és que els aparadors del poble llueixin per Nadal i poder fer una bona campanya nadalenca. Maite Real, organitzadora del curs, assegura que “aquest any es vol tornar a organitzar el concurs d’aparadors per Nadal i el curs donarà originalitat a tots aquells que s’hi presentin”.

Un cop s’acabi el taller de les 5 fins a les 7 de la tarda la tècnica en aparadorisme estarà a disposició dels assistents per les consultes personalitzades i, si cal, podrà visitar l’aparador de la persona interessada.

Per més  informació i apuntar-vos al curs ho podeu fer al Viver d’Empreses “El Salt”  al telèfon 93 820 61 92 o enviant un correu a sll.promoeconomica@sallent.cat