Sallent omplirà de roses fetes a mà tots els balcons del poble

158

Els amics de les Enramades han engegat aquesta iniciativa a través de les xarxes socials. És una proposta per tal que quedi el poble guarnit i viu per Sant Jordi.

Sallent ple de roses per Sant Jordi. Aquest és l’objectiu que s’han marcat els amics de les Enramades per guarnir el poble de color i flors aquest Sant Jordi. A través de les xarxes socials la presidenta de les Enramades, Mari Calvo, ha fet diferents tutorials per tal que tothom sàpiga fer les flors de manera simple a casa. De fet, la mateixa Calvo explica que “es poden fer de diferents maneres com paper, goma d’eva i inclús ganxet”. 

Segons expossa la mateixa Calvo, abans que hi hagués els tutorials penjats a les xarxes socials molta gent de Tarragona, Lleida i Girona es van posar en contacte amb l’entitat per demanar com es feien les flors. La idea original ha nascut a Sallent “però també és positiu que hi hagi altres pobles que ho vulguin fer”, explica Calvo. De moment, són moltes les persones de Sallent que s’han volcat per engegar aquesta iniciativa. 

De cara a les dates de les Enramades la mateixa Calvo explica que “potser si ens veiem amb ganes podrem engalanar els balcons inclús les mateixes flors de Sant Jordi”. La mateixa presidenta reitera que “l’objectiu és que Sallent es vegi bonic”. 

En el següent enllaç podreu trobar tots els vídeos per promocionar la iniciativa i els tutorials.

https://www.youtube.com/watch?v=UHgV6vhpkvU
Primer vídeo dels amics de les Enramades per presentar la iniciativa