Sallent acollirà una nova edició de les Colònies Esportives d’estiu del 27 de juny al 22 de juliol. És per això, que l’Ajuntament ha obert les inscripcions fins al pròxim 3 de juny. L’horari de les colònies serà de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues.

L’Ajuntament vol assegurar que tots els infants tinguin l’oportunitat de participar en el campus. Es realitzaran activitats esportives, activitats a l’aire lliure, caminades, orientació a la natura, esports d’aventura, activitats aquàtiques, canoes, planxes, caiac, karts, BTT, jocs i altres activitats ludicoesportives.

Les activitats van adreçades a infants i joves de 3r de primària a 4t d’ESO i es realitzaran al pavelló d’esports i altres espais de la zona esportiva, a l’entorn natural de Sallent i alguna sortida fora del municipi.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament de dilluns a divendres fins a les sis de la tarda. També telemàticament a través del web, adjuntant tota la documentació necessària. Una documentació que trobareu al web de l’Ajuntament.