Sallent obre les inscripcions per les Colònies Esportives

129

Sallent acollirà una nova edició de les Colònies Esportives d’estiu del 27 de juny al 22 de juliol. És per això, que l’Ajuntament ha obert les inscripcions fins al pròxim 3 de juny. L’horari de les colònies serà de dilluns a divendres de dos quarts de deu del matí a dos quarts de dues.

L’Ajuntament vol assegurar que tots els infants tinguin l’oportunitat de participar en el campus. Es realitzaran activitats esportives, activitats a l’aire lliure, caminades, orientació a la natura, esports d’aventura, activitats aquàtiques, canoes, planxes, caiac, karts, BTT, jocs i altres activitats ludicoesportives.

Les activitats van adreçades a infants i joves de 3r de primària a 4t d’ESO i es realitzaran al pavelló d’esports i altres espais de la zona esportiva, a l’entorn natural de Sallent i alguna sortida fora del municipi.

Les inscripcions es poden fer presencialment a l’Ajuntament de dilluns a divendres fins a les sis de la tarda. També telemàticament a través del web, adjuntant tota la documentació necessària. Una documentació que trobareu al web de l’Ajuntament.