Sallent ja està llest per Sant Jordi

116

La diada de Sant Jordi enguany se celebrarà en dissabte i això no sempre vol dir que hi hagi més vendes. De fet, les dues llibreries de Sallent s’han avançat, per si de cas, i han muntat la paradeta de llibres divendres. Hi han anat estudiants i sallentins que no volien esperar a l’últim moment per comprar el tradicional llibre.

Les llibreries sallentines coincideixen amb què el fet que se celebri en dissabte, perjudicarà les vendes però alhora són més optimistes i creuen que el dissabte al matí la gent sortirà i comprarà al poble.

Aquells que “sempre van a Barcelona hi seguiran anant”, però el fet que es facin moltes activitats culturals al poble afavorirà que els sallentins es quedin, asseguren ambdues llibreries.

Pel que fa al llibre més venut, Utopia i Espill coincideixen amb el llibre de Víctor Amela, “La filla del capità groc”, i els llibres infantils. D’altra banda, la llibreria Utopia creu que el llibre de Montserrat Altarriba, “Sallent, el salt lent del temps”, que es presenta divendres a les nou del vespre amb l’actuació del tenor sallentí Roger Padullés i la pianista repertorista Viviana Salisi. Tot i així, asseguren, la venda “és molt dispar”.

Al llarg del matí es podrà gaudir de la primera actuació de l’Esbart Vila de Sallent juntament amb el de Mollet, per fer un espectacle de dansa a la Plaça Sant Antoni Maria Claret; i també a partir de les onze del matí els alumnes de la Llar d’infants Vedruna-Sallent organitzen els Colors d’escola.