L’Ajuntament de Sallent ha donat llum verda a l’inici de les obres que preveuen un espai per a vianants, un carril bici i una zona d’aparcament.

El camí de Cabrianes estarà en obres després de l’aprovació de l’Ajuntament de Sallent. La primera actuació, ja en marxa, consisteix en la neteja de la llera del riu per part dels beneficiaris del programa “Activa’t al barri”. L’actuació es durà a terme en el primer tram de la via, els 950 metres que uneixen Sallent i la reclosa del Guix, a l’alçada de l’escorxador.

La principal novetat de les obres recau en la previsió d’un espai de camí per a vianants, un carril bici i una zona d’aparcament, a més de millores de l’asfalt i el drenatge. A més, la intervenció inclourà, també, una millora de l’accessibilitat a la llera del riu. Durant les obres, que es faran per trams, no hi haurà talls de circulació i es permetrà el trànsit de vehicles.

Les obres van acompanyades d’un model de reintegració de la infraestructura amb el paisatge, que actualment és poc visible, així com la connexió de la xarxa de senders i punts d’interès propers amb el camí.