Sallent inicia un cicle de passejades “amb llum de lluna”

164

“Amb llum de lluna” és el nou programa intergeneracional que protagonitzarà les nits d’estiu. És un projecte de passejades curtes dins del terme municipal amb cada fase de lluna plena d’aquest estiu que han posat en marxa l’Ajuntament i l’Associació per a la Igualtat Adona’t.

La regidora de cultura, Anna Fernández, demana que “l’únic requisit per participar és la voluntat de voler endinsar-se i gaudir de la companyia”, ja que els caminants assistiran a una posada en escena cultural. Des del consistori expliquen, doncs, que la filosofia d’aquest projecte es basa en oferir als passejants l’experiència de gaudir del silenci, deixar-se portar, sentir i viure la naturalesa que envolta Sallent. Amb aquesta iniciativa, l’organització pretén que els vilatans puguin desconnectar de la realitat més immediata i rutinària.

Anna Fenrández, regidora de Cultura, ho explica:

Així, les caminades estan destinades als sallentins de totes les edats i  lluitar per a la igualtat. El primer recorregut, de 6 o 7 kilòmetres, serà el proper dilluns 20 de juny. Els participants es trobaran a 2/4 de 10 del vespre a la Plaça de la Vila (davant de l’Ajuntament).