Sallent participa en la Setmana de la Mobilitat

148

Des d’ahir dijous i fins dimecres vinent, se celebra la Setmana Europea de la Mobilitat que promou hàbits de mobilitat més sostenibles, segurs i saludables com són els desplaçaments a peu, en bicicleta, en transport públic o amb vehicle elèctric. Així també, pretén visualitzar els canvis possibles en l’ús de l’espai públic, millorar la qualitat de l’aire i la reducció de la contaminació.

Sallent ha organitzat diverses activitats dirigides a tots els públics, com un circuit de pump track que estarà situat durant tota la setmana al Parc Pere Sallés, un laboratori de lectura i un taller de cistelles per a bicicletes (divendres 17), una pedalada nocturna (divendres 17), una pedalada urbana (dissabte 18), una exhibició tècnica i domini de BTT (diumenge 19), entre altres.

Amb el lema Fes salut. Mou-te de manera sostenible i en línia amb el tema d’aquest any, Seguretat i salut amb una mobilitat sostenible, la Setmana del 2021 vol incidir en quatre temes: la salut mental, la salut física, la seguretat i la resposta davant la COVID-19.