L’Ajuntament de Sallent adequarà la pista coberta situada darrere del pavelló, entre el camp de futbol i les piscines, en un espai tancat i polivalent per acollir la pràctica de diversos esports. És una mesura adoptada després de veure com alguns esports, com la gimnàstica rítmica, no tenen espai adequat per dur a terme la seva activitat.

L’espai que s’habilitarà és una pista coberta sense parets laterals amb porteries i cistelles de bàsquet, que els joves del poble utilitzen com a zona d’esbarjo. Ara bé, les autoritats sallentines reconeixen que la zona no és adequada per a practicar-hi esport més enllà del lleure, entre altres coses perquè no està tancada i si plou, queda tota mullada i impracticable.

És per això, que l’Ajuntament ha dissenyat un projecte que aprofitarà per reorganitzar tot l’entorn. Es vol crear doncs, un espai nou que aprofitarà parts de l’estructura actual, però que es reformarà per acollir més activitats que fins ara.

El projecte és sobre la taula i es preveu una intervenció d’uns 6.000 euros. La intenció és iniciar els treballs aquest any i posar en funcionament el nou complex esportiu de cara a l’any vinent.