Sallent ha repartit un total de 165 viseres

131

Les mascaretes, les viseres i els guants són els productes que van més buscats aquests dies a Sallent i arreu del territori. És per això que al llarg d’aquests darrers dies, a través del Comerç Associat de Sallent (CAS), s’han repartit un total de 165 viseres.

Les viseres han estat fetes per col·laboradors comarcals i sallentins que fan la impressió en 3D, entre ells l’empresa sallentina Seridigit Anfi. De fet, un dels seus propietaris, explica que “primer vam voler que quedés cobert la gent de Sallent i després la resta de les persones que ho necessitin”.

L’empresa va explicar la proposta a la i ràpidament van acceptar. De fet, des del mateix Anfi en van proporcionar unes que no calia especialment la impressió 3D perquè tot era a través de la fabricació del plàstic.

D’aquestes viseres que s’han dissenyat, 100 han anat a parar a comerços associats i no associats que tenen obert o que fan servei a domicili aquests dies. Des de l’Ajuntament de Sallent s’han fet arribar, també, viseres a la Residència, Policia Local, servei del SAD (assistència domiciliària) i al CAP.

Val a dir, també, que la construcció de les viseres 3D ha estat una de les activitats solidàries que s’han dut a terme en aquests dies de confinament i ha tingut iniciatives arreu de la Catalunya central, en concret des de l’Anfi estan dins del projecte dels “coronamakers”.