Reinventar-se abans de desaparèixer. Així ha d’afrontar l’Associació Amics de les Enramades l’organització d’una tradició tan arrelada al poble sallentí com són precisament les Enramades. Per l’edició d’aquest 2021, l’Associació ha decidit buscar noves fórmules per no deixar de celebrar la festa i a la vegada, adaptar-se la situació sanitària actual. Aquesta és la proposta segons Mari Calvo, presidenta de les Enramades.

 

Tot i el punt de trobada, l’Associació anima els sallentins i sallentines a engalanar igualment els seus balcons. En aquest sentit i pròximament, es donaran més indicacions.

La ubicació escollida i que servirà com a punt de trobada és el Passeig de l’1 d’octubre. El passeig reuneix totes les condicions per poder acollir un punt de visita per tots els sallentins i sallentines que vulguin gaudir de la festa en un espai físic. Si bé és cert que la ubicació pot canviar, l’Associació treballa amb la idea d’engalanar el passeig amb Enramades. Per què aquesta ubicació? Doncs perquè “és un punt a l’aire lliure, sense comerços i cases, i és un punt de pas, al qual hi has d’anar expressament”. Aquests són els arguments de l’Associació per triar aquesta ubicació.

La intenció d’Associació i Ajuntament és mantenir els actes de l’any passat per enguany, sempre que la situació pandèmica hagi millorat. En aquest sentit, Mari Calvo vol fa la feinada que suposa organitzar una festa com aquesta.

La idea de l’Associació és tenir el Passeig de l’1 d’Octubre ja engalanat pel dijous 3 de juny, el dijous de Corpus.