L'alcalde Oriol Ribalta i el regidor d'urbanisme Miquel Estruch durant la visita als pisos

L’Ajuntament de Sallent ha comunicat que han finalitzat les obres de reforme dels tres habitatges del carrer Camp de la Bota, 13, ubicats al bloc de pisos de “contramestres”. Els espais d’aquest edifici no eren habitables, motiu pel qual l’Ajuntament va decidir reformar-los i transformar-los en pisos socials per tal d’oferir un preu més assequible en el lloguer d’habitatge.

L’edifici compta amb planta soterrània, planta baixa i primera planta. Al soterrani no s’ha fet cap actuació, ja que s’hi troben vàries dependències destinades a magatzem. A la planta baixa s’ha reformat un habitatge que hi havia i la primera planta disposa de dos habitatges més. No s’ha actuat a l’estructura de l’edifici, sinó que s’ha fet una reforma interior dels tres habitatges.

L’habitatge en planta baixa disposa d’uns 60 quadrats construïts i és accessible per a persones amb mobilitat reduïda. Un dels habitatges de la primera planta disposa d’uns 62 metres quadrats construïts. L’altre habitatge de la primera planta disposa d’uns 73 metres quadrats construïts.

Tots els habitatges disposen de gran lluminositat i tenen ventilació creuada.