L’agrupació d’atenció al jovent, Sallent Jove, ha ampliat el seu equip incorporant aquest juliol una nova figura, una psicòloga social. L’objectiu és reforçar aquesta iniciativa que està enfocada a atendre el jovent i ajudar-lo en les seves inquietuds. Sílvia Canals, dinamitzadora de Sallent Jove, ha explicat que aquest ajut permetrà ampliar el servei que ja estaven donant.

 

Entre les seves funcions, la nova psicòloga social farà tasques d’observació i detecció de rols i dinàmiques a l’institut Llobregat de Sallent, un cop a la setmana.

Tot plegat en un poble que va quedar molt afectat a principis d’any pel cas de suïcidi de les bessones de 13 anys. Els organitzadors han explicat que tot i que la contractació no és una resposta directa a aquest pas permetrà fer actuacions enfocades a pal·liar les conseqüències en la salut mental dels joves que encara s’arrosseguen d’aquell cas.

Per poder-la incorporar, s’ha aprofitat el programa Escolta Jove de l’Oficina del Pla Jove de la Diputació de Barcelona que busca fomentar la contractació de personal dedicat als Serveis Locals de Joventut.