Sallent extreu gairebé dues tones de brutícia i més de 100 kg de plàstic del Riu Llobregat

147

Pol Rodríguez

Avui al matí, unes 120 persones han participat en una de les recollides voluntàries de residus, a la llera del Riu Llobregat de Sallent. Una acció impulsada per una colla de voluntaris del poble amb la col·laboració també de l’Ajuntament.

Des de les nou del matí un grup de persones s’ha aplegat al voltant de la llera del Riu Llobregat per dur a terme aquesta neteja de residus. En total s’han recollit fins a gairebé dues tones de brutícia i més de 100 kilograms de plàstic del riu.  Recordem que la primera va ser organitzada per l’Ajuntament arran de l’acumulació de residus intensificada també a causa del temporal Glòria, ara fa tot just un mes.

A diferència de les anteriors, aquesta recollida de residus ha estat organitzada per voluntaris del poble, tot i també comptar amb l’ajuda de l’ens local. Al final de la jornada, els participants han pogut gaudir d’aigua, coca i xocolata. Els voluntaris preveuen seguir amb aquesta iniciativa de treure brutícia de la llera del riu en els propers mesos.