Amb el nou mata-segells de Sallent es pretén potenciar la projecció del poble

Ahir es va fer la presentació del primer mata-segells de Sallent amb el qual es pretén col·laborar en la projecció nacional i internacional del municipi.

L’acte va tenir lloc a la sala de plens de l’Ajuntament de Sallent i va comptar amb la presència de la primera tinent d’Alcade, Rosa Argelaguet, el president de l’associació Sallent Filatèlic, Miquel Estruch, i el director de Correos a Catalunya, Carlos Chimeno.

El mata-segells consta d’un disseny on apareix el Pont del Batlle Pere Otger, conegut popularment com a Pont Vell, el nom de la població i la data d’enviament. Així, la imatge de Sallent viatjarà per tot el món plasmada a les cartes i postals. Rosa Argelaguet, ha destacat que la promoció d’un poble s’ha de fer des de tots els àmbits, i justament aquest any, que el Pont Vell partirà la reforma més important dels darrers anys, és un bon moment per promocionar-lo a través d’un mata-segells.

Amb aquest, Sallent ja el tercer municipi del Bages, després de Cardona i Manresa que disposa d’un mata-segells propi. A partir d’avui, aquesta estampació ja està disponible a l’oficina de Correos per a tots aquells que desitgin estampar-lo a les seves trameses postals.