Sallent estrena noves fitxes identificatives pel seu mercat

97

Sallent ha estrenat noves fitxes identificatives per les parades que conformen el mercat municipal. Durant el mes de gener el Servei de Promoció Econòmica i Ocupació va repartir les fitxes als comerciants. L’objectiu és renovar aquestes fitxes perquè sigui més fàcil la identificació de les parades. A més, es vol que totes tinguin el mateix format i es doni una visió homogènia d’aquestes.

A les fitxes hi consta el nom i el número de la parada, els metres que ocupa i la tipologia d’articles que ven. Aquest mercat de venda no sedentària se celebra cada diumenge al matí i està situat a la zona de la Plaça de Catalunya, al carrer del Verge del Pilar i al carrer Martí i Pol.

El mercat de Sallent compta actualment amb 26 parades de vendes de diversos articles. Per exemple, 13 parades de roba i articles tèxtils, 3 parades d’articles de calçat i 3 parades de fruites i verdures. A més, també hi ha 1 parada de: xarcuteria i embotits, d’olives i encortits, de rostisseria, de fruits secs, herboristeria i llaminadures, d’objectes de regal i marroquineria, de bijuteria i d’articles multipreu.