L’Ajuntament de Sallent ha obert un nou punt de trobada pels adolescents i joves del poble, anomenat la Kseta. Es tracta d’un edifici que servirà al jovent del poble com a nexe d’unió per compartir coneixement, activitats i buscar assessorament de tota mena.

L’edifici s’obrirà els dimarts i dijous de dos quarts de cinc a dos quarts de vuit i el divendres, a partir del 29 d’octubre, de dos quarts de vuit del matí a tres quarts de tres de la tarda. Això sí, de moment s’obrirà seguint el protocol covid-19 amb màxim de deu persones, reservant cita a través del web de l’Ajuntament i caldrà portar un document amb la declaració responsable i autorització per part dels pares en el cas de menors d’edat.

A banda d’oferir assessorament amb cita prèvia, la Kseta disposa d’una sala d’estudi perquè qui ho vulgui pugui treballar o estudiar en grup. Compta amb dos ordinadors amb connexió a internet i xarxa wifi gratuïta. Sense oblidar les activitats que s’aniran organitzant al llarg del curs i que s’anunciaran a l’Instagram de Sallent Jove.