Sallent estrena el primer pas de vianants il·luminat del municipi situat al pont nou

141

Sallent estrena el primer pas de vianants il·luminat del municipi. Ho va fer fa unes setmanes en un pas situat al final del Pont Nou de Sallent, que actualment és l’entrada principal del poble mentre es realitzen les obres al pont Pere Otger.


El nou pas de vianants s’il·lumina automàticament quan detecta la presència de vianants. El cap de la Policia Local, Jaume Salines, explica que s’encenen unes llums leds al terra i, a més, una llum flash en una senyal vertical.

Des de la perspectiva dels vianants, la Berta Canet i l’Albert Valls, veuen amb bons ulls aquesta iniciativa i asseguren que el nou pas de vianants pot ser molt útil per evitar accidents i per disminuir la velocitat dels cotxes dins el municipi.

Pel que fa els conductors, Francesc Vila , assegura que és una idea positiva i una important mesura de seguretat. Jaume Salines assegura que si el nou pas il·luminat funciona de manera correcta, probablement s’instal·lin més passos de vianants il·luminats a Sallent.

És una iniciativa aprovada pels sallentins i les sallentines i impulsada per la Policia Local de Sallent que, a més, estrena ara un nou cotxe híbrid que hasubstituït l’anterior.