L’arribada del Rei Carnestoltes, la botifarrada popular i el ball amb l’orquestra tropical i DJ Berni donen el tret de sortida al Carnaval de Sallent que començarà dijous 4 de febrer.  El Carrilet és l’entitat sense ànim de lucre que, des de fa 39 anys, s’encarrega d’organitzar el Carnaval més popular del Bages.

Divendres és el dia de l’Infantil que ha preparat el “minicarrilet”. Es tractarà d’un dia ple d’actes que s’iniciarà amb l’arribada del “mini Rei Carnestoltes”, que té una imatge pròpia, i seguirà amb un espectacle d’animació i una trobada de minimaquis. El Carnaval infantil portarà moltes activitats sorpresa que es desvetllaran a mida que s’acosti la data.

La 69ena donarà el tret de sortida a les activitats dels adults, amb el punt més àlgid el dissabte 6 de febrer, amb la rua, el sopar a l’envelat i el ball de disfresses amb La Pegatina, Septimo A i Arradio Rossita.

Diumenge serà el moment de les Matines i el dinar d’arrossada amb música d’Els Bandarres Tinajas & Marc Monsó. I la festa continuarà dilluns, dimarts i dimecres amb l’obra de teatre IGNIS, el correfoc, i l’enterro.

Enguany, s’han posat a la venta 1000 entrades més pel ball de dissabte i es poden comprar per internet a través de Codetickets o presencialment a Sallent, Berga, Manresa i Vic. Aquest acte és una de les principals fonts de finançament del Carnaval, on també ho son els anunciants del programa i la venta de marxandatge. Això suposa un 85% del total, i el 15% restant el posa l’Ajuntament de Sallent.

La Laura Arevalillo forma part de l’entitat del Carrilet, i ens ho ha explicat tot sobre el Carnaval: