Sallent es compromet de nou amb la Marató de TV3

180

Sallent és una de les diverses poblacions catalanes que s’ha sumat al suport a la Marató de TV3 que, enguany, va destinada a la salut mental. El poble sallentí va celebrar bona part dels actes el passat diumenge 12 de desembre, tot i que també en preveu per demà divendres 17 i diumenge 19 de desembre.

Les activitats van començar dissabte passat amb un programa de ràdio especial conduït per Queralt Altarriba i que tractava sobre una tertúlia sobre salut mental amb professionals de l’àmbit de la salut. Al vespre va tenir lloc un concert sota el nom Veus solidàries a la Fàbrica Vella. Un espectacle amb taquilla inversa.

Diumenge va tenir lloc la Pujada solidària al Serrat del Xipell, una Pedalada Urbana, una Milla Urbana familiar, una cursa urbana de cotxes i patines, l’esmorzar solidari i un concert de música folk amb “T’embolica la Troca“.

I demà, serà el torn de l’espectacle de Els Pastorets al Centru de Cabrianes a partir d’un quart de quatre de la tarda, a càrrec de l‘alumnat de l’escola Els Pins de Cabrianes. A les vuit del vespre, tindrà lloc el Festival de Nadal de Gimnàstica del Club Natació Sallent.

Finalment, diumenge es tancaran els actes amb la venda de productes elaborats per l’alumnat de l’Escola Torres Amat, a partir de les 10 del matí i al Parc Pere Sallés.