Sallent engega un repte fotogràfic a través de les xarxes socials

146

L’Ajuntament de Sallent engega un nou repte per a les xarxes socials en forma de concurs fotogràfic. Sota el títol, “reptes confinats”, es farà un concurs fotogràfic setmanal que ja va començar aquest dilluns i durarà fins al desconfinament total.

La regidora de comunicació Neus Solà assegura que és una mesura social per estar actius i culturals per tal de donar l’oportunitat de gaudir de l’Espai Cultural Fàbrica Vella.

Cada dilluns, setmanalment, es proposarà un repte diferent. Aquesta setmana es tracta de mostrar Sallent des del balcó fent una fotografia des de finestra o terrassa de casa. Totes les fotografies s’hauran d’enviar a encimacomunicacio@sallent.cat. Hi haurà un premi setmanal. Per una banda hi haurà un val de 30 € a gastar als comerços i establiments de Sallent, per potenciar el comerç local, o bé, dues entrades per veure un espectacle de l’Espai Cultural Fàbrica Vella per reactivar la vida cultural de Sallent. La mateixa Solà ho explica.

En aquest concurs pot participar qualsevol persona major de 12 anys i cada participant podrà presentar només una fotografia per repte i han d’estar vinculades al repte que es proposa.

Es tenen fins a cinc dies per enviar les fotografies. Durant el cap de setmana es penjaran les fotografies, numerades de manera anònima, als comptes de Facebook i Instagram de l’Ajuntament de Sallent, i es sumarà la puntuació de les dues xarxes per saber quina és la fotografia més votada i les votacions finalitzaran el diumenge a les 24h. El mateix ajuntament assegura que la finalitat de les imatges serà únicament la de participar en el concurs i no s’utilitzaran per a cap altra finalitat.