Sallent viurà un mes d’abril amb la cultura com a protagonista. És per això que la Setmana Cultural es transforma en tot un mes per gaudir d’una primavera cultural, festiva i participativa al carrer.

És el que pretén el programa “Abril, mes de la cultura“, elaborat per la regidoria de Cultura i Festes de l’Ajuntament. Aquest programa ve carregat d’actes de diferents disciplines per complir el poble de sallent de cultura, dansa, música, teatre, exposicions, presentacions de llibres i actes infantils.

Alguns dels actes a destacar són la producció del musical L’ogre verd de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner, el 2 d’abril, el taller de tècniques d’improvisació de teatre a càrrec de la sallentina Tàtels Pérez, els 19 i 26 d’abril, la presentació del 2n CD de Jaume Riu amb Lluna Plena, el 29 d’abril, dos dies de Feria de Abril, el 30 d’abril i 1 de maig i una Diada de Sant Jordi al Parc Pere Sallés.

Precisament la Diada de Sant Jordi forma part d’aquest programa i comptarà amb dansa, música, gastronomia, llibres i roses. Comptarà també amb l’edició 42 de la Roda Infantil d’esbarts Catalònia amb Esbart Rubí, Esbart Bitrac Dansa, Esbart Dansa Jove de Navàs i Esbart Vila de Sallent. I es podrà gaudir de la música de Combo Ara, Jan Bonet, Marta Roma i Carol Duran i Santi Arisa.