Comerç Sallent
Comerç Sallent

L’Ajuntament de Sallent, Cabrianes i Cornet ha editat un catàleg que recull els descomptes exclusius i ofertes en productes, oci i serveis dels comerços del municipi. L’objectiu, segons expliquen fonts municipals, és el de promocionar i fer visible el comerç del municipi perquè el veïnat i treballadors de Sallent, Cabrianes i Cornet puguin gaudir del comerç que tenen a tocar de casa o de la feina.

El catàleg s’ha enviat a cada llar del municipi i també es farà arribar als treballadors i treballadores de les empreses dels polígons industrials de Sallent. Per gaudir del descompte o la promoció, s’ha de retallar la butlleta i entregar-la als comerços de Sallent, Cabrianes i Cornet. Cal tenir en compte la validesa de l’oferta, sigui pel 30 de novembre o el 31 de desembre i que no és acumulable a altres promocions.

Aquest catàleg s’ha elaborat amb el suport de Sallent Comercial i de l’Associació d’Empreses de Sallent, Cabrianes i Cornet. El catàleg té com a lema principal, Tu fas gran el nostre comerç local. Algunes botigues del poble també el tindran disponible per apropar-los als seus clients.