Sallent dóna suport al Dia Internacional de l’Orgull LGBTI

162

La bandera LGBTI, que representa el col·lectiu de persones lesbianes, gais, bisexuals, transsexuals i intersexuals, està penjada a la façana del consistori de Sallent i a l’entrada del Parc Municipal Pere Sallés. D’aquesta manera, i amb motiu del Dia Internacional de l’Orgull LGBTI (28 de juny), l’Ajuntament de Sallent mostra el seu suport al col·lectiu a través dels colors vermell, taronja, groc, verd, blau i violeta.

La Regidora d’Igualtat, Anna Fernández, explica perquè volen estar presents en un dia internacional com aquest:

A través d’aquesta iniciativa, l’Administració pública de Sallent vol promoure els valors de llibertat i igualtat, i potenciar, a la vegada, els drets i la dignitat de les persones LGBTI. De fet, el govern local considera essencial estendre la tolerància entre la població per tal de poder conviure en una democràcia sense discriminacions sexuals.

D’aquesta manera, Anna Fernández també fa referència a algunes de les accions que s’estan portant a terme des de l’Ajuntament per tal de fomentar la tolerància cap aquest col·lectiu:

Pel que fa al Bages, el Consell Comarcal ha organitzat una conferència per donar a conèixer la situació d’aquest col·lectiu, ja que segueix patint desigualtats en la societat actual. La conferència se celebrarà dijous vinent a 2/4 de 10 a Manresa. El municipi de Sallent s’hi veurà representat a través de l’entitat local ADONA’T.