Sallent dona el tret de sortida a la campanya de Nadal

165

El Nadal ja ha arribat a Sallent. La setmana passada es va fer l’encesa de llums de Nadal al poble i es va organitzar un berenar de coca amb xocolata i una actuació musical a càrrec de l’Escola Municipal de Música Cal Moliner.

Els actes van concloure amb la projecció d’un mapping a la Plaça Anselm Clavé i l’encesa de llums nadalenques als carrers del poble. També cada vegada més cases tenen engalanats els seus balcons.

En aquest sentit una de les campanyes més importants, impulsades per l’Ajuntament és el segon concurs de finestres i balcons nadalencs. Consisteix en la decoració i il·luminació nadalenca per fer més atractius i acollidors els nostres carrers i places.

L’Àrea de Promoció Econòmica ha organitzat aquest concurs que, enguany, també inclou la decoració de cases o edificis sencers. Les inscripcions són gratuïtes i s’han de formalitzar en línia del 29 de novembre al 20 de desembre de 2021, emplenant directament un formulari que trobareu a la pàgina web. També es pot fer el registre al propi Ajuntament.

El concurs premiarà quatre tipus d’ornamentacions amb els següents premis i s’entregaran vals de compra per gastar al comerç i la restauració del municipi.

El millor edifici s’endurà 200 euros, la millor casa sencera 100, el millor balcó 80 i la millor finestra 60. El veredicte del jurat i els resultats es faran públics el 3 de gener de 2022.