REDACCIÓ |Demà comença el Carnaval i l’ajuntament vol doblar els esforços en matèria de seguretat. Per això posa a disposició dels ciutadans unes polseres pels menors que es podran recollir a l’Ajuntament (de dilluns a divendres de 7:30h-14:45h i dimarts de 16h-20h) o bé, el mateix dissabte a la Plaça Catalunya. Es tracta de polseres identificatives perquè els nens/es portin les seves dades personals (nom i telèfon de contacte dels pares) i sigui més fàcil trobar-los en cas que es perdin.

Per altra banda aquest any, l’Ajuntament ha previst més sortides d’Àngels de nit tant per dijous 23 com per dissabte 25. Els Àngels de nit, són joves voluntaris que voltaran per la vila i tractaran de fer reflexionar sobre temes com les malalties de transmissió sexual, embarassos no desitjats i abús dels consums d’alcohol i altres drogues. També s’han duplicat el nombre de lavabos que es distribuiran al poble.

El carnaval de Sallent, organitzat pel Carrilet, celebra aquest any el seu 40è aniversari convertit en la festa de referència del poble i una de les referents de tota la comarca. I és que no només mou a molts voluntaris i sallentins sinó a bona part de la Catalunya central. Des de l’ajuntament animen a tothom a participar de la festa amb respecte, civisme i seny de manera que el carnaval de Sallent esdevingui un model d’oci on convisqui la festa i la diversió amb el respecte a la vila de Sallent i els seus habitants.