Sallent dinamitzarà empresarialment el municipi

166

“Fem xarxa, fem empresa Bages-Llobregat” és el títol del nou projecte que han iniciat els Ajuntaments de Sallent i Sant Vicenç de Castellet amb un objectiu comú: dinamitzar empresarialment els dos municipis. La Regidora de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Sallent, Empar Arenas, explica que el programa neix amb la intenció de dotar d’eines a les empreses perquè es puguin comunicar, modernitzar o fins i tot sortir al mercat estranger:

El projecte neix a través de la subvenció que van demanar els ajuntaments a la diputació. La col·laboració amb Sant Vicenç de Castellet és fruit de “les sinergies de treball que compartim els dos municipis”, afegeix Arenas. En aquest sentit, Sallent serà qui representarà les empreses del Bages nord i Sant Vicenç les del Bages sud. El programa és gratuït però només es tindran en compte les 12 primeres empreses que sol·licitin l’ajut perquè, tal com matisa Arenas, el programa té un nombre de places limitades que depenen de la subvenció:

Les empreses seleccionades rebran sessions individuals de mentoring per la seva consolidació. Així, se’ls farà un diagnòstic per determinar les accions que cal desenvolupar pel seu creixement i després es farà un seguiment.

A causa de la bona rebuda que està tenint el programa, l’Ajuntament de Sallent ha assegurat que l’any que ve es tornarà a organitzar. Les inscripcions s’han de confirmar a través del correu electrònic sll.promoeconomica@sallent.cat o bé al telèfon 93 820 61 92 abans del 28 de juliol.