Sallent digitalitza tots els cartells i programes de Festa Major

110

La Biblioteca de Sallent fa deu anys que treballa en la digitalització dels cartells i programes de diferents festivitats del poble, com per exemple, les Festes Majors, Carnavals o les Enramades, entre d’altres. Des de fa ben poc, tots aquests programes es podran consultar en línia a través del Trencadís, una plataforma en la qual totes les Biblioteques catalanes compren un espai per dipositar-hi el seu arxiu històric.

Aquesta digitalització no hauria estat possible sense l’ajuda de la Diputació de Barcelona. Aquesta ha donat una subvenció a l‘Ajuntament de Sallent, mitjançant la qual pot comprar aquest espai dins el Trencadís i així el poble sallentí pot consultar els cartells de Festa Major. Quim Clusellas, director de la biblioteca de Sallent, explica a Ona Bages què suposa aquesta digitalització pel poble sallentí.

Paral·lelament, la Biblioteca ofereix assessorament per aquell o aquella que vulgui consultar un cartell concret i no sàpiga com fer-ho. Així doncs, ofereix atenció als ciutadans en la mateixa biblioteca o a través del número 938 20 63 01.

D’altra banda, la Biblioteca sallentina està focalitzada ara a preparar el Dia Mundial de la Poesia, el proper 21 de març. És per això que durant la pròxima setmana i de dilluns a divendres, s’ha organitzat un cicle de poesia en el mateix establiment.