El govern local de Sallent ha pres la decisió de traslladar l’històric envelat del carrer Verge del Pilar i situar-lo en un solar darrere les pistes de tenis. Aquesta operació permetrà que quedi lliure els 4.000 metres quadrats que han d’acollir en un futur habitatges pendents de construir per als veïns que queden al barri de l’Estació, segons ha avançat el regio7.

L’envelat ha servit durant molts anys d’equipament per acollir activitats més enllà de la festa major. Amb la nova reubicació es mantindrà com a espai polivalent per les entitats i per acollir diversos actes. Ara bé, el trasllat obliga a activitats com la gimnàstica a aturar la seva activitat perquè falten espais alternatius. 

Segons fonts municipals, la intenció és que de cara a l’inici de l’estiu vinent ja es pugui disposar de l’envelat al nou espai. Aquesta nova ubicació pot servir de complement per acollir oferta cultural que no pugui albergar el complex cultural de la Fàbrica Vella i tenir així un espai extra per encabir més espectacles.