‘Sallent desparegut’ del sallentí Ferran Sánchez arrasa en un Sant Jordi farcit d’activitats a Sallent

141
Parades de llibres i roses als carrers de Sallent per Sant Jordi FOTO:OLGA GILI
Parades de llibres i roses als carrers de Sallent per Sant Jordi FOTO:OLGA GILI

El bon temps i el fet de ser entre setmana van afavorir la presència de molta gent als carrers del poble i un molt bon volum de vendes

Desenes de persones van inundar els carrers de Sallent per Sant Jordi. El bon temps i el fet que aquest any la diada caigués en un dia feiner, van afavorir la presència de la gent al carrer, que al llarg de tot el dia van voltar per les parades de llibres i roses que es concentraven al voltant del nucli antic i la plaça Sant Antoni Maria Claret i la plaça de la Pau.

Les dues llibreries del poble, Espill i Utopia, han valorat molt positivament una jornada en què va haver-hi “un bon volum de vendes”. Des de la llibreria Utopia destaquen l’èxit del llibre ‘Sallent desaparegut’ de l’historiador sallentí Ferran Sánchez, que ha sigut el més venut “de carrer”.

Però no només va ser dia de llibres i roses, a Sallent també hi va haver temps per la dansa i el cant. Al migdia hi va haver xocolatada i cant coral a càrrec de l’associació Guifré el Pilós, al Casal Cívic Sallent Centre. I a la tarda, els dansaires de l’Esbart Vila de Sallent va mostrar l’espectacle ‘La Llegenda’ al públic assistent a la plaça Sant Antoni Maria Claret.