Sallent demana aplicar el sentit comú en la reobertura de parcs infantils i fonts

125

El passat 19 de juny, Sallent va reobrir els parcs infantils i les fonts del poble. Durant l’Estat d’Alarma, l’Ajuntament desinfectava aquests equipaments a diari i els havia precintat. Aquestes tasques de manteniment han estat executades per les brigades municipals. Les tasques de manteniment van començar des de l’inici del mateix Estat d’Alarma. També han vetllat perquè el mobiliari i els equipaments estiguin en bones condicions pels infants i les famílies.

Durant aquest estat d’alarma, des de l’Ajuntament no tenen constància de cap incidència en els parcs, tret d’algun fet puntual. Ens ho explica el regidor d’urbanisme de l’Ajuntament, Miquel Estruch.

Durant l’Estat de l’alarma s’han tancat tots els parcs infantils i les fonts. Precisament algunes fonts encara no estan obertes perquè l’Ajuntament ha registrat fuites i les està reparant. Estruch ens explica quin seguiment dels parcs infantils i les fonts han fet durant aquests dies.

L’Ajuntament recomana l’ús de la mascareta en aquests espais i garantir la distància de seguretat mínima, així com evitar aglomeracions. A banda de tot plegat, Estruch demana aplicar sentit comú a l’hora d’utilitzar aquests equipaments.

Estruch vol agrair la tasca de la brigada municipal que durant tota la pandèmia han treballat a diari.