Sallent ha programat durant el mes d’octubre un bon grapat d’activitats pensades per a gent gran i obertes a tot el públic. Tot plegat, s’emmarca dins el mes de la gent gran i coincidint que aquest divendres és el Dia Internacional de les Persones grans. 

Aquesta iniciativa és de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament de Sallent i pretén donar protagonisme a les persones grans del poble, per conscienciar i reivindicar una societat apta per a totes les edats, i sobre la necessitat de vetllar per a una vellesa segura i digna.

Durant tot el mes s’han programat un seguit d’activitats, tallers, espectacles culturals oberts a tothom. Es vol valorar l’experiència, el coneixement, la cooperació i el suport que ofereixen totes les persones grans al seu voltant.

La intenció i voluntat de l’Ajuntament és que Sallent posi atenció a les persones grans, fer-les protagonistes d’espais de cultura i lleure i encarar el futur amb optimisme.

Les activitats portaran per títol “Mes més gran” i hi col·laboren  Diputació de Barcelona, Fàbrica Vella, l’Esbart Vila de Sallent, la Biblioteca de Sallent i Ràdio Sallent.