Després de l’èxit en la primera edició, Sallent ha programat tot una sèrie d’activitats per a la gent gran del poble durant el mes d’octubre. El 2021 va ser el primer cop que es va celebrar un mes ple d’activitats per a les persones grans de Sallent, aprofitant que l’1 d’octubre és el Dia Internacional de la Gent Gran. La bona acollida ha fet que l’Ajuntament, en cooperació amb les entitats culturals i socials del poble, hagi programat tallers, cursos i menjars, entre d’altres, a partir d’aquest mateix cap de setmana.

La iniciativa és de l’Àrea de Benestar Social de l’Ajuntament i pretén donar protagonisme a les persones grans del poble. En aquestes activitats s’hi impliquen entitats del poble com la Fàbrica Vella, la Ràdio, l’Escola Municipal de Música, la Biblioteca i els Casals Cívics, a banda de la Diputació de Barcelona.

Les activitats començaran aquest diumenge 2 d’octubre amb l’Obrador de la Fira Mediterrània a la Fàbrica Vella. Es tracta d’una iniciativa de l’Esbart Manresà que proposa una mirada a la vida de Sant Ignasi de Loiola des del punt de vista de la seva transformació espiritual. Les entrades són gratuïtes per a majors de 65 anys, tot i que l’accés és apte per a tots els públics. Serà a les sis de la tarda.

Consulta aquí el programa d’actes.