Sallent convoca 12 contractacions laborals temporals

108

L’Ajuntament de Sallent obre una convocatòria per a 12 contractacions laborals temporals. Busquen dos auxiliars administratius, un oficial paleta, un jardiner, cinc peons de manteniment, un delineant, un dinamitzador juvenil i cultural, i un agent cívic.

Aquesta convocatòria s’emmarca dins del Pla Municipal d’Ocupació i Formació d’aquest any. Entre els requisits, el pla d’ocupació demana residir a Sallent, trobar-se en situació d’atur i comptar amb capacitat i disponibilitat per desenvolupar el perfil sol·licitat. La Junta de Govern Local va aprovar les bases del pla el passat 19 d’abril, i es poden consultar a aquesta web.

Així, els sallentins interessats hauran d’omplir una sol·licitud que es troba al taulell d’informació municipal o al Viver i Centre d’Empreses, en la qual s’ha d’incloure el currículum, una fotocòpia del DNI, el certificat d’empadronament i de convivència, l’acreditació d’atur i l’informe de vida laboral.

Des de l’Ajuntament de Sallent asseguren que volen continuar impulsant ajudes per fomentar l’ocupació i reduir la taxa d’atur. Les instàncies es podran presentar en un termini de 10 dies hàbils a partir del 28 d’abril.