Sallent convertirà el poble un gran aparador local

85

El servei de Promoció Econòmica de Sallent ha ideat una jornada per donar més visibilitat al comerç i als productors locals. Tindrà lloc el pròxim 14 de maig i consisteix en què les botigues podran oferir, dins dels seus establiments, activitats als clients com ara jocs infantils, photocalls, concursos, entre d’altres.

L’objectiu és convertir Sallent en un gran aparador local per demostrar que les botigues no són magatzems de coses, sinó que ofereixen productes d’un valor afegit.

Entre les activitats més destacades, es farà una desfilada de moda a tres quarts d’una del migdia en què hi participaran 16 establiments de moda, complements, calçat i òptica. També els productors agroalimentaris locals es donaran a conèixer a través d’una exposició de productes a la Plaça Anselm Clavé.

Per complementar les accions dels comerços i dels productors locals, el servei de Promoció Econòmica ha organitzat actes paral·lels a la zona comercial que inclouen demostracions de cuina al carrer amb productes del territori i de temporada, música en viu, tast de vins, animació al carrer i exposició de pintures de Sallent, entre d’altres.