L’aposta que va sorgir l’any passat des de la trenta-sisena per combinar música en directe i gastronomia en un dels indrets més emblemàtics de Sallent, ha aterrat amb força aquest estiu. Durant els dissabtes del mes de juliol, més de 300 persones han passat per l’antic Castell, i des de l’organització s’estima que aquesta nit ho facin unes 150 més.

El portaveu de la Trenta-sisena, Jordi Moltó, fa una valoració molt positiva del cicle, ja que argumenta que els resultats de l’enquesta que van passar als assistents són molt positius:

I és que tant l’entorn, com la idea de combinar sopar i concert han captivat els sallentins. És per aquest motiu que l’objectiu és seguir creixent, i convertir una proposta que va començar l’any passat amb només un concert, en un festival de referència a la Catalunya Central.

Pel cicle hi han passat formacions musicals de tots els estils: el grup d’Havaneres El cremat de garbí, el duet Núria Cols i Jordi Farrés, jazz modern amb DDM Trio i rock&roll amb Baldrick. Aquesta nit, però, el cor sallentí The River Troupe Gospel serà l’encarregat de tancar la segona edició dels sopars concert a l’antic Castell.