Sallent confirma tenir 10 casos positius de coronavirus

236

Sallent, com gairebé tots els pobles de Catalunya, va confirmar fa una setmana tenir algun cas de COVID-19 al poble, avui però, s’ha confirmat que en són, alemnys, 10. La dada exacte, però, no es pot saber perquè asseguren que “no s’ha fet el test a tothom”, segons l’alcalde de Sallent Oriol Ribalta. Val a dir que també s’ha confirmat una mort.

L’alcalde de Sallent, Oriol Ribalta, va fer un escrit pels sallentins i sallentines per tal de tranquil·litzar i conscienciar a Sallent. Amb tot, però, el mateix ens local ha informat que a nivell municipal, segons les dades facilitades pel Departament de Salut de la Generalitat de Catalunya, a Sallent hi ha un total de 10 casos positius confirmats, i una víctima mortal causada pel COVID-19.

El mateix Ribalta va explicar, a més, que “en els últims dies, hem patit diverses bretolades com trencament de vidres d’equipaments municipals o persones amenaçant per les xarxes socials.” Davant d’aquestes actuacions des de l’Ajuntament s’ha demanat calma i reiterat que “tothom es quedi a casa”.