Sallent condemna l’atemptat d’aquesta tarda a Barcelona

139
El municipi de Sallent mostra el seu rebuig a l’atemptat jihadista que s’ha produït aquesta tarda a La Rambla, a Barcelona. A través d’un comunicat a la seva pàgina de Facebook, l’Ajuntament ha manifestat el seu “suport, escalf i estima als familiars de les víctimes i ferits.” Demà, però, ho farà en directe a les 12 del migdia amb tots els veïns. La seva mostra de condol se suma a la d’altres municipis i institucions que s’han pronunciat avui contra el terrorisme. I és que l’atac ha deixat almenys 13 morts i una vuitantena de ferits, alguns greus.

Els fets

La Rambla ha estat l’escenari d’un atropellament massiu on una furgoneta ha assaltat desenes de vianants, fent esses, a l’altura del mercat de La Boqueria. Dels ferits a Barcelona, la majoria es troben a l’Hospital del Mar i els altres es reparteixen entre el Clínic i Sant Pau.

La furgoneta, de color blanc, provenia del carrer Pelai i ha seguit per la part central de La Rambla, on ha baixat a gran velocitat fins al mosaic de Miró. El vehicle ha atropellat les persones que hi havia al seu pas i ha causat ferits de diversa consideració. Es tracta del setè atemptat mortal en forma d’atropellament massiu a Europa.