Sallent, comença els actes del dia de la dona amb la presentació del projecte sobre les dones de les fàbriques tèxtils de Sallent i Cabrianes

159

A Sallent, els actes pel dia de la dona comencen avui mateix a l’Espai Cultural Fàbrica Vella. Concretament amb la presentació del projecte Adona’t sobre les dones de les fàbriques tèxtils de Sallent i Cabrianes.

S’han programat activitats fins el proper dimarts, 10 de març. Avui l’Espai Cultural Fàbrica Vella acollirà aquest projecte de memòria històrica local. Una iniciativa d’Adona’t Sallent, associació per a l’igualtat, que ha recopilat informació i fotografies sobre el treball de les dones a les fàbriques textils dels dos municipis. D’altra banda, l’associació també ha explicat a Ona Bages que estan editant un llibre sobre poemes de dones. Ho ha explicat la presidenta de l’associació, Esther Suades.

Els actes continuaran demà amb la tradicional pintada d’un mural a l’antiga benzinera i s’allargaran durant tot el dia. Com a plat fort, diumenge, de nou a la Fàbrica Vella es farà la representació de l’obra de teatre “de mares i filles” i la lectura del manifest.