Sallent rebrà a ses Majestats els Reis Mags d’Orient al Parc Municipal Pere Sallés

254
Els Reis Mags de Sallent l'any passat
Els Reis Mags de Sallent l'any passat

Sallent celebrarà una rua de cavalcada de reis, estàtica. Són molts els canvis a última hora que s’han de realitzar en diferents esdeveniments durant aquest 2020. Però el 2021 tampoc és una excepció.

L’arribada de ses Majestats els Reis Mags d’Orient és una cita ineludible pels sallentins i sallentines cada 5 de gener. Enguany, com era d’esperar, els Reis Mags i tota la comitiva que els acompanya volen tornar a regalar somriures i il·lusió. Així doncs, la cavalcada de Reis d’aquest any a Sallent serà al Parc Pere Sallés. Allà, hi haurà els reis macs des de les 17:30h fins les 20:00h. Des de la comissió de reis, Sònia Sòria, assegura que “si res no canvia, tots els infants podran veure els reis de l’orient al parc”. Amb tot, el parc també estarà decorat per a l’ocasió. Amb les carrosses, noves de l’any passat, els infants no s’hi podran acostar, però sí que podran veure els reis d’orient a la zona màgica.

Des de l’organització asseguren que s’hauran de fer fileres, per cada rei, i respectar les mesures de seguretat i, evidentment, és obligatori l’ús de mascareta. De fet, abans d’entrar al parc es prendra la temperatura.

Des de les 16:00h, això sí, s’emetrà un vídeo per a les xarxes socials pels infants de Sallent. Primer de tot hi haurà un “conte una màgica nit”. Després, el consell d’infants farà un discurs per a tots aquells nens i nenes que estiguin connectats al directe. Finalment, hi haurà un vídeo on els Reis de Sallent faran una salutació.

Enguany, que no hi ha hagut una forta campanya com l’any passat d’un “Un Baltasar de veritat” i Sallent ha hagut de dependre d’una persona de la comissió.